Fiscaal jurist

Wie is Ooms?

Rein OomsAl jarenlang hebben fiscale, financiële- en juridische zaken mijn belangstelling. Complexe vraagstukken intrigeren mij en dagen mij uit om er voor u het meest optimale resultaat uit te halen. Als adviseur heb ik inmiddels ruim 30 jaar werkervaring opgedaan, ik ben trots op mijn vak dat alsmaar blijft boeien en volop in beweging is, hier ligt mijn passie en mijn ambitie om ieder vraagstuk naar volle tevredenheid van de opdrachtgever uit te voeren.

Loopbaan

Na de middelbare school ben ik gaan werken bij een verzekeringsmaatschappij, enkele jaren later heb ik de overstap gemaakt naar het bankwezen, hierin heb ik bijna 25 jaar gewerkt en diverse functies bekleed onder andere als account-manager bedrijven en laatstelijk in de functie van account-manager private banking. In deze functie was ik met name verantwoordelijk voor de advisering van vermogende particulieren, directeuren-grootaandeelhouders en zelfstandig ondernemers.

Bancaire opleidingen

Na het behalen van mijn VWO-diploma heb ik diverse bancaire opleidingen – onder andere op het gebied van beleggen, toekomstvoorzieningen en hypotheken – met succes afgerond. Tijdens mijn studie Nederlands Recht raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de fiscale advisering.

Gecertificeerd Financieel Planner

Na afronding van deze studie heb ik een studie Fiscaal Recht met succes gevolgd. Na afronding van de studie Financieel Planner ben ik sinds 2006 als gecertificeerd Financieel Planner aangesloten bij de vereniging Financieel Planners (FFP). Vanwege de dynamiek in mijn vakgebied blijf ik mij continu ontwikkelen en volg ik regelmatig opleidingen, cursussen en seminars.

Ondersteuning nodig bij fiscale, financiële of juridische vraagstukken?

Sinds 1 februari 2018 run ik vanuit mijn praktijk aan huis met veel enthousiasme mijn eigen bedrijf Oomsadvies fiscale advisering en financiële Planning. Ik sta voor kwaliteit, persoonlijk advies en duidelijkheid. Voordat we aan een adviestraject beginnen maken we afspraken over het tarief, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Heeft u advies of ondersteuning nodig bij fiscale, financiële of juridische vraagstukken?
Ik sta graag voor u klaar!

Rein Ooms

Oomsadvies
Van Balverenweg 36
6721 ZW Bennekom
T: 06 1464 7509
E: info@oomsadvies.nl

Openingstijden
ma t/m do. 8.30 - 17.00 uur
vr 8.30 - 15.30 uur.

In overleg zijn afspraken buiten kantooruren mogelijk.

FFP & CFP logo