Fiscaal jurist

Wat doet Ooms?

Oomsadvies biedt professioneel en deskundig integraal advies en heeft zich gespecialiseerd in:

Door mijn jarenlange ervaring beschik ik over een netwerk van specialisten en adviseurs op andere gebieden. Deze kan ik desgewenst raadplegen of inschakelen bij mijn werkzaamheden.

Als gecertificeerd financieel planner ben ik aangesloten bij de vereniging van financieel planners. Onderstaand wordt kort uitgelegd wat financiële planning is en wat een financieel plan u voor voordelen biedt. De kosten van een financieel plan zijn sterk afhankelijk van uw situatie. Bent u particulier of een ondernemer/directeur grootaandeelhouder? Daarnaast is ook de complexiteit een kostenbepalende factor. Wilt u een quickscan in plaats van een uitgebreid financieel advies, of een advies met betrekking tot een specifiek onderwerp dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Nalatenschap goed geregeld

In een Estate Plan legt u bij leven de wensen rondom uw vermogen vast. Een goed Estate Plan kan juridische en fiscale problemen voorkomen, en daarnaast een aanzienlijke belastingbesparing opleveren.

Gebaseerd op uw persoonlijke situatie, uw wensen en uw plannen voor de toekomst geeft Ooms u passend advies over de mogelijkheden om belasting te besparen of uit te stellen. Uiteraard verzorgt Ooms ook belastingaangiften met betrekking tot:

  • aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers en particulieren
  • aangifte vennootschapsbelasting
  • aangifte dividendbelasting
  • aangifte erf- schenkbelasting

Een echtscheiding is een ingrijpende gebeurtenis in uw leven, het is voor beide partijen van groot belang dat een echtscheiding in goede harmonie wordt afgerond. Ooms biedt ondersteuning als adviseur voor één partij of voor beide partijen.

Door veel ondernemers wordt het verwerken van de administratie als minder plezierig onderdeel van het ondernemerschap ervaren, dat soms veel tijd in beslag neemt, en nog wel eens als lastig wordt ervaren. U heeft hier echter wel dagelijks mee te maken. Indien gewenst kunnen wij (een deel van) de administratie van u overnemen zodat u zich volledig kunt concentreren op uw onderneming. Het real-time beschikbaar hebben van uw financiële administratie is tegenwoordig een vanzelfsprekendheid en uiteindelijk het kompas waarop u uw onderneming stuurt.

Oomsadvies
Van Balverenweg 36
6721 ZW Bennekom
T: 06 1464 7509
E: info@oomsadvies.nl

Openingstijden
ma. t/m vr. 8.30 - 17.00 uur

In overleg zijn afspraken buiten kantooruren mogelijk.

FFP & CFP logo Register Estate Planners logo