Fiscaal jurist

Leuker kan het wel gemaakt worden...

Slaat ook bij u de vertwijfeling soms toe zodra het gaat over fiscale, financiële- en juridische zaken? Niet zo heel vreemd, want regel- en wetgeving hieromtrent is behoorlijk complex. Door het niet juist naleven hiervan kunt u voor grote financiële problemen komen te staan. Anderzijds zijn er nog voldoende mogelijkheden om bij een juiste en creatieve interpretatie veel geld te besparen. Door de zich steeds sneller wijzigende regelgeving is het van belang dat u tijdig en met enige regelmaat uw financiële en fiscale situatie zowel privé als zakelijk laat checken. Een APK, maar ditmaal niet voor uw auto.

Professioneel en betrouwbaar; voor zowel ondernemer als particulier

Oomsadvies fiscale advisering/financiële planning helpt u bij al uw fiscale, financiële en juridische vraagstukken: voor u als particulier of als ondernemer. Zie onder Wat doet Ooms op welke gebieden wij u kunnen adviseren, begeleiden en ondersteunen.

Oplossingsgericht en creatief denken, betrouwbaar, verstand van zaken, gemoedelijk, korte lijnen en heldere afspraken: dat is waar Ooms voor staat. U heeft nergens omkijken naar, uw zaken zijn in goede handen. Wel zo geruststellend.

FFP & CFP logo Register Estate Planners logo